Zakelijk

Ict ondersteuning voor zzp en mkb

Ict ondersteuning voor zzp en mkb

U heeft natuurlijk een druk bestaan als ondernemer, zonder computer kunt u natuurlijk niet meer werken in deze tijd. Daarom wilt u dat alle computer en ict zaken soepel en probleemloos verlopen zodat u zich volledig kan focussen op uw werk.

Bij Dwd ict kunt u terecht voor al uw ict vraagstukken, U heeft u een vast contact voor al uw ict-vragen. Dwd ict is altijd snel beschikbaar en komt persoonlijk langs bij u op kantoor en help u met al uw ict vragen. Samen zoeken we naar de beste oplossing, en geef ik antwoord op al uw vragen. Voor zowel mkb en zzp’er

Bent u geïnteresseerd in wat ik voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

All inclusive ict support voor zzp en mkb

Speciaal voor zzp’ers en mkb heeft Dwd ict een abonnement samengesteld. Wij ontnemen al uw ict zorgen zodat u zich geheel kan focussen op uw werk. Dwd ict zorgt voor een goede beveiliging, back-ups, email en helpt u te voldoen aan de avg wetgeving. Daarnaast krijgt u onbeperkt support bij problemen en storingen.

Bij problemen kunt u dus altijd bellen, emailen of appen en ik help u z.s.m. weer vooruit via hulp op afstand of ik kom langs op locatie.

Alle voordelen op een rij:
✅Al uw ict zaken onder 1 dak
✅Beveiliging en Back ups
✅Onbeperkt ict support bij problemen en storingen.
✅Vast contactpersoon
✅Voor een vast bedrag per jaar

Ict ondersteuning voor zzp en mkb
Back-up en beveiliging

Beveiliging en Back-up

Dwd ict is gespecialiseerd in privacy, beveiliging en back-up oplossingen voor uw computer en bestanden.

Het is zeer belangrijk om uw beveiliging en back -ups op orde te hebben, u wilt niet het slachtoffer worden van een virus infectie of nog erger een ransomware aanval. Ransomware versleuteld namelijk al uw bestanden zodat u geen toegang meer heeft tot uw data, vaak wordt er een geldsom gevraagd om weer toegang te krijgen.

Dwd ict helpt u zich te wapenen tegen deze aanvallen en zorgt ervoor dat uw bestanden veilig zijn.

Wi-Fi voor de zaak

Wilt u ook een goed wifi bereik op kantoor of op uw terras? Dwd ict kan een krachtig (wifi) netwerk voor u opzetten met een prive netwerk voor u en een gescheiden netwerk voor uw gasten. Door gebruik te maken van de nieuwe mesh technologie, creëert Dwd ict een groot netwerk met uitstekende dekking voor binnen en buiten.

Geschikt voor kleine kantoren en is uit te breiden met 40 access points tot een oppervlakte van 750m2. En heeft u geen zin of tijd in het onderhoud en het updaten van de access points? Ook dit is geen probleem. Dwd ict kan uw access points op afstand beheren. Bij problemen kan ik u dus snel op afstand helpen en er word regelmatig gecontroleerd op updates, deze worden buiten kantooruren geïnstalleerd. Alles in overleg uiteraard.

Wi-Fi voor de zaak

Contact

Openingstijden

  • Maandag09:00 – 18:00
  • Dinsdag09:00 – 18:00
  • Woensdag09:00 – 18:00
  • Donderdag09:00 – 18:00
  • Vrijdag09:00 – 18:00
  • Zaterdag14:00 – 17:00
  • Zondaggesloten

Servicegebied

Dwd ict komt aan huis in de volgende plaatsen: Best, Oirschot, Eindhoven, Veldhoven, Boxtel, Son, Sint-Oedenrode, Veghel, Eersel, Valkenswaard, Geldrop en Heeze.

Contactformulier